Nieuws

Je kunt me benaderen als je op zoek bent naar een: theatermaker, muzikant, dramadocent, communicatietrainer, moderator, projectleider, zakelijk leider of adviseur.

Alle nieuwsberichten

Zorgcentrum Lingewaarde

Zorgcentrum Lingewaarde

Een heerlijke middag met muziek, theater en poëzie  in zorgcentrum Lingewaarde van Zorgcentra De Betuwe. Een hartelijke ontvangst en een fijne sfeer. Dank aan Marieke Fortes – van Saase en Gerry den Boestert. En natuurlijk Janneke van Bemmel voor je prachtige stem en je liefdevolle aandacht. Op 21 maart 2024.

Familie opstellingen

Wow. Een tweedaagse familie opstellingen is best heel interessant. Voor mij persoonlijk, maar ik ben ook benieuwd hoe ik dit kan verbinden aan mijn werk als maker. Op 22 en 23 maart bij het Kempler Instituut.

Muziek

Muziek

Een muzikaal programma met covers van: Leonard Cohen, Bob Dylan, Beatles en andere ouwe helden. Superleuk. 

(meer…)

Meedoen is de Kunst

Meedoen is de Kunst

Vanuit Cultuur Oost is van alles in beweging als het gaat om het bouwen van een structuur die ondersteuning biedt aan makers en culturele groepen. Klinkt wellicht wat abstract.
(meer…)

Odense’s got talent 2

Odense’s got talent 2

Samen met Fredrike de Winter beginnen we in het nieuwe jaar een nieuwe ronde van Odense’s got Talent. Mensen met geheugenproblemen staan centraal. (meer…)