Thomas van der Ham - Theatermaker, Muzikant

Meedoen is de Kunst

29 november 2023

Vanuit Cultuur Oost is van alles in beweging als het gaat om het bouwen van een structuur die ondersteuning biedt aan makers en culturele groepen. Klinkt wellicht wat abstract.
Het is een complexe puzzel die op het moment veel van mijn creativiteit en communicatievaardigheden vraagt. Leuk om te doen! 

Laatste nieuws

Zorgcentrum Lingewaarde

Een heerlijke middag met muziek, theater en poëzie  in zorgcentrum Lingewaarde van Zorgcentra De Betuwe. Een hartelijke ontvangst en een fijne sfeer. Dank aan Marieke Fortes - van Saase en Gerry den Boestert. En natuurlijk Janneke van Bemmel voor je prachtige stem en...

Familie opstellingen

Wow. Een tweedaagse familie opstellingen is best heel interessant. Voor mij persoonlijk, maar ik ben ook benieuwd hoe ik dit kan verbinden aan mijn werk als maker. Op 22 en 23 maart bij het Kempler Instituut.

Muziek

Een muzikaal programma met covers van: Leonard Cohen, Bob Dylan, Beatles en andere ouwe helden. Superleuk.  En dat is nieuw, want eerder zette ik muziek vooral in vanuit een theatrale context. Ik heb ook een Nederlandstalig programma en een aantal eigen nummers. Zin...

Odense’s got talent 2

Samen met Fredrike de Winter beginnen we in het nieuwe jaar een nieuwe ronde van Odense’s got Talent. Mensen met geheugenproblemen staan centraal. We spreken elkaars creativiteit en talent aan en realiseren steeds opnieuw mooie ontmoetingen in het hier en nu.