Odense’s got talent

Odense’s got talent

Wat een mooi project is dit geweest. Met mensen met geheugenproblemen maakten Fredrike en ik een geweldige muzikale voorstelling. Of dat kan? Ja, tuurlijk kan dat. Iedereen heeft talent en mag dat laten zien!
Op zoek naar Ben Numan

Op zoek naar Ben Numan

In een oude schuur in het centrum van Boxtel speelt Boxtheater dit bijzondere stuk. In drie maanden heb ik Boxtheater begeleid in het schrijven en maken van een eigen stuk. Dichtbij de spelers zelf. Wat betekent het om in het hier en nu te zijn? Waar vinden we Ben...
De koffer van Thomas

De koffer van Thomas

Solo muziektheatervoorstellingen voor mensen met geheugenproblemen. Op basis van een thema zijn er meerdere interactieve programma’s met muziek, poëzie, verhalen en objecten.
Het Rampjaar

Het Rampjaar

Een beeldende en muzikale theatervoorstelling op locatie die je meeneemt  in de geschiedenis van Nederland. Na een gouden eeuw volgden inktzwarte bladzijden, met helaas veel paralellen naar de politieke en militaire spanningen in het hier en nu. Een uniek verhaal over...
Johan

Johan

Met Maarssen’32 maakte ik ‘Johan’ over één van de grondleggers van Nederland: Johan van Oldenbarnevelt. Op prachtige locaties in Amersfoort en Breukelen. Op kasteel Gunterstein heeft de beste man zelfs even gewoond.